چارچوب نظری و پیشینه پژوهش هوشمندسازی مدارس-پاورپوینت و مقاله
چارچوب نظری و پیشینه پژوهش هوشمندسازی مدارس
دانلود چارچوب نظری و پیشینه پژوهش هوشمندسازی مدارس , باکیفیت ترین چارچوب نظری و پیشینه پژوهش هوشمندسازی مدارس موجود, فایل چارچوب نظری و پیشینه پژوهش هوشمندسازی مدارس , مقاله تحقیق پاورپوینت در مورد چارچوب نظری و پیشینه پژوهش هوشمندسازی مدارس
دانلود نمونه پیشینه تحقیق هوشمندسازی مدارس که در آن به بررسی (چارچوب) ادبیات نظری و پیشینه نظری پژوهش در تحقیقات داخلی و خارجی می پردازیم.
چارچوب نظری و پیشینه پژوهش هوشمندسازی مدارس
دانلود نمونه پیشینه تحقیق هوشمندسازی مدارس که در آن به بررسی (چارچوب) ادبیات نظری و پیشینه نظری پژوهش در تحقیقات داخلی و خارجی می پردازیم.
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 48 |
حجم | 80/489 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | docx |
توضیحات کامل
چارچوب نظری و پیشینه پژوهش هوشمندسازی مدارس عنوان نوشتار برای فصل دوم پایان نامه می باشد.
طرح راهبردي هوشمندسازي مدارس بر اساس فرمايشات حضرت امام خميني (ره)، منويات مقام معظم رهبري، سياستهاي كلي نظام، سند چشمانداز، نقشه جامع علمي كشور، برنامه درس ملي و قانون پنج ساله توسعه، طراحي و عملياتي گرديده است. در اين برنامه معلم نقش كليدي دارد، كتاب جايگاه خاص خود را دارد و هدف گذاري براي آموزش دانشآموزان ، معلمان و اوليا (خانواده) مورد تاكيد قرار گرفته است . با رويكرد تحولي اين طرح جريان تعليم و تربيت با توجه به پيشرفتهاي علمي و فناوري و نيازها و مهارتهاي زندگي امروز تغيير مييابند و با تنوع در رسانههاي آموزشي و متنوعسازي فضا و محيطهاي ياددهي و يادگيري در برنامه درسي ملي، اين امكان را فراهم خواهد ساخت تا دانشآموزان و معلمان تجارب جديدي را در حوزه دانش و پژوهش كسب نمايند.
الحسینی(1390)در پژوهشی با عنوان «بررسی وضعیت مدارس راهنمایی و متوسطه اراک با توجه به شاخص هاي ارزیابی مدارس هوشمند در سال تحصیلی 90-1389 » در تحقیق خود بیان می کند که1-اکثر دبیران متوسطه و راهنمایی اراک متاسفانه از محتواهاي الکترونیکی موجود در مدارس که البته تعداد آن ها هم کم است در کلاس استفاده نمی کنند ، البته این در حالی است که تقریباتمام مدارس راهنمایی و اکثر مدارس متوسطه نیز فاقد امکانات لازم مثل کارگاه رایانه به صورت شبکه و نرم افزار مدیریت محتوا هستند ، ضمن اینکه بیشتر دبیران با روش هاي تولید محتواي الکترونیکی و روش هاي پیشرفته جستجوي الکترونیکی نیز آشنایی ندارند و در نتیجه از دانش آموزان نیز تکلیف الکترونیکی نمی خواهند. 2- در مدارس راهنمایی و متوسطه به تعداد کافی چاپگر واسکنر وجود دارد ولی این مدارس از نظر وجود رایانه همراه و ویدیو پروژکتور بسیار فقیرند و تارسیدن به حد نرمال فاصله ي زیادي دارند ، تعداد سایت هاي رایانه که مجهز به شبکه مرکزی باشد در مدارس راهنمایی و متوسطه بسیار کم است ولی در همان مدارس ی که شبکه و کارگاه رایانه اي وجود دارد خوشبختانه تعداد رایانه ها متناسب با تعداد دانش اموزان است .
فهرست مطالب
تعریف نظری هوشمندسازی مدارس
تعریف عملیاتی هوشمندسازی مدارس
فصل دوم نمونه پیشینه تحقیق در مورد هوشمندسازی مدارس
1-2- تاريخچه استفاده از فناوري در آموزش 8
2-2- اهميت و نقش فناوري در آموزش 13
3-2- جايگاه و نقش حیاتی فناوري در آموزش وپرورش 16
4-2-موانع و مشكلات استفاده از فناوری اطلاعات در آموزش 18
5-2- هوشمندسازي مدارس 21
6-2-اسناد پشتيبان هوشمند سازی مدارس 22
سند چشم انداز20 ساله نظام جمهوری اسلامی ایران 22
برنامه پنجم توسعه 22
سند توسعه فاوای وزارت آموزش و پرورش 23
سند راهبردي نظام جامع فناوري اطلاعات كشور 23
سند تحول بنيادين آموزش و پرورش 23
نقشه جامع علمی کشور 24
7-2- پيشينه هوشمندسازي مدارس 25
پيشينه هوشمندسازي مدارس در جهان 25
8-2-پيشينه هوشمندسازي مدارس در ایران 26
جدول( 1-2)-آمار مدارس هوشمند براساس اظهار ادارات کل استانها( تيرماه 90) 28
13-2- پیشینه تحقیق 29
پیشینه خارجی 29
پیشینه داخلی 35
14-2- جمع بندی و نتیجه گیری 44
منابع و ماخذ 46
فهرست منابع : 46
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود”
پشتیبانی در صورت مشکل در دانلو فایل لطفا اول پیامک بدید 09214087336